Το άγαλμα και……..η κρεμάλα???

Posted: 21 Νοεμβρίου, 2010 in Γκοβού, Σισσέ

 

Σίγουρα η απόφαση της διοίκησης να φέρουν τον Σισέ αποδείχθηκε σοφή εκ των υστέρων και λέω εκ των υστέρων γιατί όλοι θυμόμαστε στη αρχή τον Σισέ να μην τραβάει όσο ήταν τα αναμενόμενα (λεφτά που έπερνε). Βέβαια αποδείχθηκε και καλός χαρακτήρας και αυτό μην το ξεχνάμε γιατί ένας ποδοσφαιριστής εάν είναι σκατοχαρακτήρας όσο καλή μπάλα και έαν γνωρίζει τελικά αυτό που θα του βγει στο χορτάρι θα είναι ο χαρακτήρας του και όχι το παιχνίδι του.


Σε ποιόν τώρα πρέπει να στήσει άγαλμα ο ΠΑΟ είναι ένα θέμα: δηλαδή στον Πατέρα? ή ο Πατέρας να φτιάξει άγαλμα στον Σισέ?….. εδώ έχουμε ένα θέμα, και οι δύο παναθηναικοί αλλά καταλήγω στον Σισέ γιατί αυτός παίζει μπάλα και όχι η διοίκηση και για ακομα μια φορά συμπεριθέρθηκε ως αρχηγός και στο παιχνίδι και στα αποδυτήρια. εξάλου δεν θυμάμαι να έχει κιτρινιστεί ποτέ σε παιχνίδι για αντικανονικό μαρκάρισμα πράγμα που επιβεβιαώνει τον καλό χαρακτήρα εντός του παιχνιδιού.

Η κρεμάλα τώρα στήθηκε για τον ετερο Γάλλο, τον Γκοβού. Γνωστή ιστορία ο γάλλος, ακόμα πριν τον αγοράσουμε. Τον παίχτη γιατί να τον κρεμάσουμε και μάλιστα να τον ααγκάσουμε να κρεμάσει τα παπούτσια του τόσο νωρίς, έχει να δώσει στον παναθηναικό, μπορεί όχι 100% αλλά 70-80%, καλά είναι και αυτό. 100% περιμένουμε να δώσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να διακριθούν και να έχουν μια θέση στην 11άδα.

Οι πρωτοκλασσάτοι παίχτες ας έχουν και 70% απόδοση, φτάνει για να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στην ευρώπη. Σε ποιόν να στήσουμε κρεμάλα τώρα? στη διοίκηση που τον έφερε? η στον ίδιο? Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω στη διοίκηση( ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΙΛAΩ….)γιατί ο παίχτης ήτανε και θα είναι έτσι…….δεν αλλάζει. Εξάλου τα στραβοπατήματα παιχτών (είτε λέγεται αλκοολ, είτε λέγεται κάπνισμα, είτε είτε) υπάρχουν ενίοτε. Αναρωτιέμαι όμως εάν ο παίχτης με τον νέο προπονητή δείξει βελτίωση αγωνιστική (γιατί εκεί είναι νομίζω το θέμα και όχι τα εξωαγωνιστικά θέματα) τότε θα μιλάμε για κρεμάλα ή για κανένα νέο γαλλικό άγαλμα? Ήδη φτιάχνεται το άγλαμα το Μπουμσογκ, που από το τελευταίο ράφι που το ψώνισε η διοίκηση, αρχίζει και μπαίνει στα πάνω ράφια. Σε αυτή τη περίπτωση τι πρέπει να πούμε?

Σίγουρα η ομάδα θέλει φρεσκάρισμα και σίγουρα πρέπει να μην κρύψει τα προβλήαμτα κάτω από το χαλάκι, γιατί εάν επαναπαφθεί τότε ούτε η Zουλμίνα δεν μας σώζει.  Εάν ο νέος προπονητής κρίνει ότι χρειάζονται αλλαγές και πραγματοποιηθούν τότε θα μιλάμε για πολλά αγάλματα και όντως για μια ομάδα…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s